apr

24

Altaner er ethvert hjems drømmerum til pauser og hygge

Posted by : Lærke Sørensen | On : 24. april 2014

En altan gør alt lidt lettere (foto minaltan.dk)

En altan gør alt lidt lettere (foto minaltan.dk)

Bor du i hus? Eller bor du i lejlighed? Eller bor du i en mellemting eller noget lignende? Det er faktisk lige meget. Ligegyldigt hvordan du bor, så kan du altid have brug for en altan. Du har faktisk ikke bare brug for en altan. En altan er en helt fundamental del af et hjem, der har alt. Ikke alt som i rigdom, men i hvert fald alt som i velbehag og gode ruminddelinger.

Altaner giver dig udendørs rum indenfor hjemmets grænser. Det vil sige, du får rum, hvor der er højt til loftet og masser af plads til at folde sig ud, samtidig med at du ikke behøver at bevæge dig ud af hoveddøren. Det er som en privat lillebitte minipark.

En altan kan være stor og lille. Der kan være plads til barnevognen, spisebordet eller rygetaburetten. Der er altså plads til præcis det, du gerne vil lave på din altan.

En forlængelse af hjemmet

Som det står ovenfor fungerer en altan altså lidt som en forlængelse af det eksisterende hjem. En mulighed for at komme udenfor og trække frisk luft uden at skulle ned igennem opgangen og ud igennem porten, hvor alle mennesker er lige, og ingen er hjemme.

En altan kan du få sat på som en forlængelse af netop det rum, du gerne vil kunne gå ud fra. Der er typisk mange gode muligheder i soveværelser og køkkener, men der er også mange, der har en lækker, stor altan som udgang fra deres stue eller måske endda badeværelse.

Der er ingen grænser for, hvordan altaner kan sættes på og virke til at skabe en helhed i et hjem. Det er dig, der bestemmer ud fra, hvilke drømmer du har. Hvis du er i tvivl om dine muligheder, kan du naturligvis altid høre dig ad hos en altanmontør.

Se mulighederne for altaner her

 

Find mere inspiration til altaner her:

Skab dit eget Paris med en lækker fransk altan

Installer altan – og få den køkkenhave du drømmer i byen

Altaner giver dig et udeliv midt i byen

Share

Comments (2)

  1. […] Altaner er ethvert hjems drømmerum til pauser og hygge […]

  2. […] Altaner er ethvert hjems drømmerum til pauser og hygge […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *