jun

19

Bruseforhæng giver nyt rum

Posted by : Lærke Sørensen | On : 19. juni 2013

Bruseforhænget er vigtigt (foto cahetu.com)

Bruseforhænget er vigtigt (foto cahetu.com)

Bruseforhænget er en uundgåelig erhvervelse på de fleste badeværelse. Ingen kan overskue at spejle, toilet, håndklæder, bademåtter og andet bliver drivvådt under morgenbadet.

Vælg et bruseforhæng, som du kan holde ud at se på. Især på mindre badeværelse vil bruseforhænget nemlig fylde meget i rummet. Vælg et lyst bruseforhæng, hvis dit badeværelse er meget småt, fordi et mørkt bruseforhæng vil gøre rummet mindre og klemt. Du kan med fordel også lade bruseforhæng, sæbeholder og håndklæder matche, hvis du ønsker en rød tråd i din badeværelsesindretning. Det kan være en let måde at lave nyt rum.

Husk altid at trække bruseforhænget for, når det vådt, så det har mulighed for at tørre ordentligt. Ellers vil der dannes mug og skimmel, hvilket hverken er sundt, lækkert eller pænt. Bruseforhænget skal helst gå fra gulv til loft, men uden at røre. Det vil nemlig også danne folder, hvor muggen kan gro.

Bruseforhæng i dansk design

Flere danske designere, der laver tilbehør til boligen, har designet bruseforhæng af alle typer. By Nord er inspireret af den særlige nordiske rå natur og laver alt lige fra puder til sengetøj til bruseforhæng med nordisk tryk. Du kan for eksempel gå i fyrreskoven og lade vandet bruse ned over dig, eller du kan fra dit bad se ud over den danske strand med brusende bølger. Deres bruseforhæng er desuden trykt i grå og lyse nuancer, hvilket gør sig godt i de fleste hjem og på de fleste badeværelser, der oftest fremstår anonyme, lyse og enkle.

Køb lækkert bruseforhæng her: http://www.cahetu.com/produktet-1/badeforhaeng.html

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *