okt

30

Cellofanposer gør dine forsendelser mere indbydende

Posted by : Lærke Sørensen | On : 30. oktober 2015

Cellofanposer (foto: kontorting.dk)

Cellofanposer (foto: kontorting.dk)

I løbet af det sidste årti er antallet af onlinebutikker eksploderet i Danmark. Hver uge åbner der nye sites, som sælger alt fra hundefoder, kuglepenne, telefoncovers, medicin, frugt og endda biler.

Der er i dag ikke nogen grænser for, hvad man kan købe, mens man sidder i morgenkåbe en lørdag morgen med kaffen i den ene hånd og adgang til internettet i den anden.

Elegante pakker og god indpakning

Med det store udbud af forretninger er der derfor også kommet mere konkurrence på markedet for onlinehandel. Samtidig har kundernes adfærd også ændret sig. Hvor man før tit søgte efter en specifik ting, og hurtigt fandt den billigste udbyder og købte sit produkt der, så har kunderne i dag fået et mere emotionelt forhold til de onlinebutikker, hvor vi køber ting, ligesom vi også har det til de fysiske butikker, hvor vi handler.

Her er der en række ting, som vi ofte prioriterer, når vi handler. Det skal være nemt, at finde de ting vi søger, der skal være en god service og vi skal føle os godt behandlet, når vi handler.

Som onlinebutik er det nemt at gøre søgningen efter varer let, samtidig har man gode muligheder for at lave en live-chat med en servicemedarbejder, så kunderne altid kan få svar på sine spørgsmål.

Indpakning i cellofanposer kan skabe en bedre indkøbsoplevelse

Dog kan det være svært at sikre, hvordan kunderne har det, når de handler. Man kan jo ikke se kunden i øjnene, og skabe en personlig kontakt, eftersom kunden måske sidder i morgenkåbe i den anden ende af landet.

Derfor er flere onlinebutikker begyndt at gøre noget ekstra ud af deres indpakning af varer, når de sender dem ud til kunden.

Lige meget, om man har bestilt en ny hårtørre eller et sæt sengetøj, så er det aldrig specielt flatterende at modtage ting i brune støvede papkasser. Derfor er det vigtigt, at kunderne får en god oplevelse, når de åbner papkassen. Dette kunne for eksempel være med flotte cellofanposer.

 Se endnu mere om cellofanposer her

 

Find tilbud på kontorting her:

Det er vigtigt, at der ikke mangler kontorforsyning på jobbet

Lad kontorforsyning få tingene til at fungere

Share

Comment (1)

  1. […] Cellofanposer gør dine forsendelser mere indbydende […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *