feb

03

Designet af eksperter i en rigtig god nattesøvn

Posted by : Lærke Sørensen | On : 3. februar 2014

Prøv en seng lavet af professionelle (foto Dunlopillo.dk)

Prøv en seng lavet af professionelle (foto Dunlopillo.dk)

Søvn er meget højt på menneskets behovspyramide. Du har brug for mange timers søvn hver dag, og det får du bedst i en seng, der passer til dig. Den skal kunne støtte og være god til at få dig til at slappe af. Du må gerne stille høje krav til din seng. Det gør Dunlopillo.dk også, og på deres hjemmeside kan du finde mange gode senge.

På Dunlopillo.dk kan du også finde senge tilbehør. Tilbehøret gør, at du kan designe din seng lige så den passer til dig. Du kan for eksempel vælge en sengegavl til også efter købet af din drømmeseng. Det kan jo være, at du flytter og pludselig gerne vil have en sengegavl. Dunlopillo giver desuden garanti i 15 år, så du skal ikke være bekymret for, om den holder til livet i mere end en lejlighed eller hus.

Hjælp en god nattesøvn på vej

Du kan selv gøre meget for at få en god nattesøvn. Uden en god seng er det dog umuligt at nå helt i mål. Du kan dog gøre nogle ting selv. Du kan sørger for en god søvnrytme. Det betyder at den skal være nogenlunde ens også selvom det er weekend. Du skal helst undgå at motionere lige inden du skal sove, og din seng skal du forbinde med søvn ikke eksempelvis læsning eller arbejde.

Dunlopillo.dk kan også hjælpe din nattesøvn på vej. De ved, hvad de laver, for de har lavet det i mange år. Deres første latexmadras blev produceret i 1929, og de har produceret senge, marasser og puder lige siden.

Se på gode senge hos Dunlopillo

Se på flere senge her:

Dunlopillo Basic er senge til ethvert behov

Tempur senge giver stilet komfort og sindsro

Elevationssenge – en helt ny måde at sove på

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *