sep

28

Dunlopillo elevationsseng – Bliv sengeekspert

Posted by : Lærke Sørensen | On : 28. september 2012

Nu også som dobbeltseng (foto Dunlopillo.dk)

Nu også som dobbeltseng (foto Dunlopillo.dk)

Dunlopilli er eksperter i god søvn. De har et af Danmarks bedste udvalg af madrasser, som er udviklet og udvalgt gennem mange år. Dunlopillo ved alt om fjedre, madrasser og komfort, og de kan derfor give dig god og personlig rådgivning.

Det er helt fantastisk at sove i en elevationsseng, men der er også mange andre ting, du kan gøre for at få den bedste nattesøvn.

Gode råd til en sund nattesøvn med en Dunlopillo elevationsseng

Der er ikke noget bedre end at vågne op og være frisk i hovedet og klar på alt, hvad dagen bringer. En god søvn er fuldstændig afgørende for, hvordan du fungerer i løbet af dagen. Det er ikke holdbart at sove i en dårlig seng. Du vil lettere blive sur og irriteret, hvis du har sovet skidt. Så gør dig selv en tjeneste og køb en ordentlig seng.

Men hvad er en god seng egentlig? Det er en god idé at indrette soveværelset enkelt og rengøringsvenligt. Det er vigtigt, du får alt støvet væk, så det ikke klør i hals og næse. Derudover skal du undgå unødvendige remedier, som står og samler støv. Vælg en seng, som du kan gør rent inden under. Det bliver du glad for. Sengetøj, puder og dyner vaskes ved 60 grader. Derudover skal du huske at lufte ud to gange dagligt med gennemtræk. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du gør rigtig grundigt rent én gang ugentligt.

Derudover er det vigtigt ikke at være for fysisk aktiv inden sengetid. Mange kan godt lide at løbe en sen aftentur og lige brænde det sidste krudt af inden sengetid, men det er faktisk en rigtig dårlig idé. Det er langt sværere at falde til ro lige efter fysisk aktivitet.

Klik her for at se en lækker Dunlopillo elevationsseng!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *