jul

09

En navnetavle visualiserer og skaber konkrete minder

Posted by : Lærke Sørensen | On : 9. juli 2015

Få jeres egen mindeplakat (foto minplakat.dk)

Få jeres egen mindeplakat (foto minplakat.dk)

En navnetavle er en god måde at forevige noget på. Har man et minde, en begivenhed eller to personer, der blot ønsker at forevige sig selv indenfor en skøn ramme, kan det være hensigtsmæssigt at se på nogle af de forskellige muligheder, der er indenfor en navnetavle. En navnetavle er nemlig en smart mulighed for dem, der synes, at livet til tider går lidt for stærkt til, at man kan følge med.

Livets hastighed

Det kan være en givende mulighed for dem, der ønsker at få det bedste og det meste ud af livets mange forskellige momenter. For livet indeholder i sandhed mange forskellige momenter, der er værd at holde fast i. Med den fart vi lever med, er det nogle gange ikke til at holde fast. Det er som om, at det går lidt for stærkt, det er som om, at det ikke helt går i det tempo, hvori man tænker. Med en navnetavle er det muligt at komme fri fra netop dette aspekt. Det er muligt at give sig selv nogle muligheder og nogle chancer, der på en eller anden måde provokerer og skaber noget nyt i det gamle. Det handler om at holde minderne i livet. For hvad ville man ellers have med sig?

En konkret visualisering

En navnetavle er altså en slags konsolidering og visualisering af minderne. Det er en særlig måde at erindre på, der kan minde lidt om, hvad det vil sige at have sine minder med sig i livet. Med en navnetavle får man nemlig noget af betydning med sig. Man får en særlig måde at erindre på med sig. Det er en måde, hvorpå det visualiserede ligesom konkretiseres indenfor en ramme. Den kan derefter hænges op. Det skaber en slags dialogisk effekt mellem den erindrende, det indrammede, og det erindrede.

Find en flot navnetavle her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *