nov

17

En pude kan give hjemmet liv og personlighed

Posted by : Lærke Sørensen | On : 17. november 2014

Det er vigtigt med puder i hjemmet (foto cahetu.com)

Det er vigtigt med puder i hjemmet

Det er alfa og omega, at man føler sig godt tilpas i sit eget hjem. Det er imidlertid ikke nødvendigvis så let, som man gerne vil have det til at være. Det kræver faktisk ganske meget at få skabt nogle rammer, som man trives i, og i hvilke man nyder at opholde sig. For meget af ens fritid bliver nemlig brugt indenfor hjemmets fire vægge. Det er her, hvor der er plads til at restituere og genoplade sine batterier efter en lang dag eller en hård uge. Derfor er det ikke ligegyldigt hvordan man bor. Det er derimod af ret stor betydning, at man får skabt netop de rammer, der gør, at man kan slappe af og være sig selv.

Skab din egen personlige stil

Hver dag bombarderes man med et hav af forskellige retninger indenfor indretning – selvudnævnte eksperter der alle mener, at de har svaret på den perfekte indretning. Det er helt fint at få inspiration i tv-programmer, magasiner og lignende men det er vigtigt, at man også lytter til sine egne ønsker og går efter sin egen mavefornemmelse. Mange har succes med at blande alt fra antikviteter, loppemarkedsfund, arvestykker og nye moderne designmøbler. Det giver en super fin og ofte meget personlig stemning, fordi det er, hvad man selv synes er pænt.

Skab personlighed med flotte puder

En måde man kan give sit hjem et personligt præg, er ved for eksempel at pifte sin seng, lænestol eller sofa op med forskellige puder. Der findes et hav af forskellige flotte puder, der kan gøre meget for udseendet på en sofa. Hvor en sofa nogle gange kan stå lidt kedelig hen, ændrer puder på det med det samme. Samtidig er det let at skifte dem ud, hvis man får lyst til en anden farve eller et nyt mønster til sofaen.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *