jul

22

En seng skal passe til kroppen

Posted by : Lærke Sørensen | On : 22. juli 2013

Vælg en seng der behandler dig godt (Foto-Sengespecialisten.dk)

Vælg en seng der behandler dig godt (Foto-Sengespecialisten.dk)

Din seng er ultimativt dit hjems vigtigste møbel, og det er der flere gode grunde til. Du tilbringer langt det meste af din tid i din seng, om du vil det eller ej. Alle folk sover nemlig i gennemsnit otte timer i døgnet, og med en hurtig hovedregning betyder det, at en tredjedel af dit liv minimum tilbringes i sengen. Der ud over benytter mange danskere sig efterhånden også af sengen, når de læser, ser tv, hører radio, slapper af, drikker morgenkaffe eller spiser morgenmad. Ud over at du bruger meget tid i sengen, så er en regelmæssig søvn også livsnødvendig. En sundt og godt helbred afhænger oftest af, at din krop får lov at hvile ordentligt. Regelmæssig søvn forebygger desuden stres, og så giver det ganske enkelt bare bedre livskvalitet og humør at være udhvilet.

Vælg en seng, der passer til dine behov

Er du en af de mange danskere, der bruger din seng til andet end bare at sove, så kan du med fordel købe en seng med elevation. Alle sengeudbydere tilbyder i dag disse senge, og de kan både fås med elektrisk elevation eller manuel. Den elektriske elevation kan være en ekstra luksusgode eller nødvendig, hvis du er dårligt gående.

Der er ikke noget facit for en god seng. Sengen skal nemlig passe til din krop, og kun du ved, hvilken type madras du foretrækker. Derfor bør du altid få hjælp af kyndige fagfolk, der kan vejlede dig. Det er altid vigtigt med nogle gode madrasser, der kan absorbere fugt og støtte din ryg og nakke.

Køb ny seng her: http://www.sengespecialisten.dk/senge/

Share

Comment (1)

  1. […] Læs her hvad der er vigtigt når du vælger en seng […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *