dec

06

En tempur madras er nem at vedligeholde

Posted by : Lærke Sørensen | On : 6. december 2013

Tempur madrasser holder længe (foto sengespecialisten.dk)

Tempur madrasser holder længe (foto sengespecialisten.dk)

Døjer du med ondt i ryggen og i nakken efter en hel nats søvn, eller vil du bare gerne ligge bedre om natten? Så skulle du overveje at investere i en tempur madras.

Tempur madrassen er rigtig god, da den former sig efter din sovestillig. Det vil sige, at hvis du sover meget på siden, ja så vil tempur madrassen støtte godt op om din krop og sørge for, at du ikke får ondt i nakken eller ryggen. Man kan også få tempur topmadrasser samt tempur hovedpuder, hvis man vil have hele pakken med. Især tempur hovedpuden er også god at investere i, da den kan gøre underværker for din nakke, hvis du har en tendens til at ligge skævt med den om natten på en almindelig hovedpude.

Madrassen kan ved første nat måske føles en smule hård for dig at ligge på, men det kræver blot lidt tilvænning, og efter et par nætter vil du have vænnet dig til det, og herefter kan du sikkert ikke forestille dig at sove på en almindelig madras igen. Det er simpelthen fordi, at tempur madrassen støtter dig bedst muligt gennem nattens søvn.

Tempur madrassen vedligeholdes nemt

En anden fordel ved en tempur madras er, at den er ganske nem at vedligeholde. På de fleste tempur madrasser er det nemlig muligt at tage betrækket af og vaske ved 60 grader, som med alt andet sengetøj og lagner. Det kan dog også sagtens vaskes på mindre temperature, da det også vil blive rent helt ned til 30 grader. Så hvis du ikke vasker tøj på mere end de 30 eller 40 grader, ja så fortsæt blot med det. Materialet på en tempur madras er også lavet på en sådan måde, så det er nemt at holde rent. Og det kan være ganske praktisk, hvis man har små børn, der kan finde på at spilde ting i sengen.

Find tempur madrasser her.

Mere om tempur madrasser på denne side

Share

Comments (2)

  1. […] En tempur madras er nem at vedligeholde […]

  2. […] En tempur madras er nem at vedligeholde […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *