sep

24

Er du træt af at bo i lejlighed– så køb et nyt hus

Posted by : Lærke Sørensen | On : 24. september 2013

Tid til nyt? (foto benee-huse.dk)

Tid til nyt? (foto benee-huse.dk)

I startede som to lykkelige og forelskede personer i en lille lejlighed på 5. sal med 2 værelser – et soveværelse med plads til en ¾ seng og et lille skab samt en lille stue med sofa i det andet værelse. Badeværelset var mikroskopisk med en bruser over toilettet, og køkkenet kunne knap nok rumme jer begge 2. Desuden var lejligheden noget faldefærdig med afskallet maling på dørene og utætte vinduer. Men det gik. Men da det første barn kom til verden, rykkede I ind i en lille 3 værelses lejlighed med lidt mere plads til soveværelse, stue og et kombineret børneværelse og arbejdsværelse. Men herefter kom der 2 børn mere, og nu er pladsen efterhånden knap i den lille lejlighed. Så hvad gør I nu?

Skift den lille lejlighed ud med et stort nyt hus med plads til hele familien

Måske er løsningen for jer at flytte i et nyt hus, hvor der er plads til hele familien. Forestil jer at have en masse kvadratmeter til at boltre jer på. Børnene får hver deres værelse med rigeligt plads til både seng og legetøj. Køkkenet er rummeligt og er måske ligefrem et køkken alrum, så I kan sidde derude og spise.

Og badeværelset. Masser af plads til både toilet, badekar brusekabine og en vask. Måske kan der endda være plads i bryggerset til en vaskemaskine og tørretumbler.

Herudover er der en stor bonus ved at flytte i hus. I får en lækker have, der er perfekt til grillaftener, solbadning og til at lege i. Her kan din indre gartner også få lov at komme til sin ret. Plant smukke blomster eller måske en urtehave derude og nyd de dejlige sommeraftener.

Find et nyt hus her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *