okt

10

Ferm Living puder – økologi og design til dit hjem

Posted by : Lærke Sørensen | On : 10. oktober 2013

Gør din stue mere indbydende, med Ferm Living puder (foto cahetu.com)

Gør din stue mere indbydende, med Ferm Living puder (foto cahetu.com)

Du har en lidt kedelig sofa, vil nogen måske kalde den. Den er grå, og den går i et med det grå, danske vejr. De siger, du skulle tage at skifte den ud. Du fortæller dem, at det er der ingen grund til, man sidder jo godt i den. Alligevel kan du ikke lade være med at tænke på, om de måske har ret – men vent, der er ingen grund til at smide den ud. Ferm Living har lavet en serie af puder, der kommer netop dit grå problem til livs.

Ferm Livings puder er for det første lavet af økologisk bomuld. Det beskytter altså både naturen og din hud mod kemikalier. De er blødt og lækkert at læne sig opad. Men vigtigst er, at puderne derudover også er designet i lette, forskellige farver, der giver liv og lys, som man siger, til din sofa og ikke mindst til hele stuen.

Pudernes bløde betræk gør det behageligt at sidde med dem i nakken, når man læser en bog. Blødheden gør det også mere bekvemt at lægge sig på siden og se tv. Og hvis du trænger til at få benene op, kan du lægge et par stykker under knæene. Uanset hvad, ser du godt ud samtidig. Tak til Ferm Living.

Ferm Living puder passer til dig

Farver er som regel noget, man bliver træt af i længden. Man trænger til fornyelse. Sådan er det med det meste – ligesom dine venner ikke gider at se på din sofa længere. Godt du kan få løst den del med Ferm Living puderne. Det næste er så, om du bliver træt af farverne i længden.

Puderne designes i rolige, forskellige farver, der sættes op ved siden af hinanden som grafiske print i form af trækanter, cirkler, firkanter eller lignende. De ser forskellige ud, hver gang man ser på dem. Hvis de trætter dig på den ene måde, kan du altid prøve en anden opstilling eller bruge dem i soveværelset. Puderne er skabt til at kunne mikses på masser af måder, og derfor er der altid rig mulighed for at genbruge dem på en ny måde. Den måde der passer til dig netop nu.

Klik her og se udvalget af Ferm Living puder hos Cahetu

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *