aug

24

Følg farverne i dine gardiner

Posted by : Lærke Sørensen | On : 24. august 2012

Panelgardiner giver mange muligheder (foto bygogbolig.dk)

Panelgardiner giver mange muligheder (foto bygogbolig.dk)

Når du indretter de forskellige værelser med gardiner, kan du vælge to veje. Enten kan du indrette rummet først og finde nogle gardiner, der kan passe ind. Eller også kan du lade gardinerne være styrende for, hvordan farverne i resten af rummet skal se ud. Det er helt op til, og der er fordele ved begge dele. Overordnet handler det jo bare om at være kreativ og se muligheder i de forskellige gardiner.

Lad gardinet styre

Vælger du den model, hvor gardinet får lov at være grundelement, kan du jo være meget fri med dit gardinvalg. Lamelgardiner, rullegardiner, panelgardiner eller rullegardiner. Der er frit valg på alle hylder – både med modellen og også med farverne. Du skal bare slå dig løs. Tag en tegning af rummet med ned til i forretningen, så kan I nemlig snakke om, hvilke gardiner der vil passe til størrelsen af rummet og formen på dine vinduer.

Lad resten styre

Vil du hellere have lidt at gå ud fra, kan du starte med at indrette resten af rummet. Herefter kan gardinet fungere som en ramme for indretningen. I denne version er du en smule mere låst fast – i hvert fald hvad angår farver. Men du kan stadig godt lege med, hvilken slags gardin du vil have hængende.

Læs mere og se nogle forskellige gardiner her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *