nov

22

Halvhøj juniorseng – så har dit barn en god seng i mange år

Posted by : Lærke Sørensen | On : 22. november 2013

Sørg for dit barn altid har en god seng (foto traevarer.dk)

Sørg for dit barn altid har en god seng (foto traevarer.dk)

Dit barn startede sikkert ud i en lille babyvugge eller i en lille lift, da det lige var blevet født. Da barnet blev lidt ældre, fik det sig sikkert en lille barneseng med tremmer og en hyggelig uro over. Men nu er barnet efterhånden vokset fra denne seng også og er klar til en rigtig barneseng, som kan bruges i mange år. Her kan en halvhøj juniorseng være en rigtig god løsning. Især hvis I har lidt med plads på børneværelset. En halvhøj juniorseng er nemlig yderst praktisk.

Hav opbevaring under den halvhøje juniorseng

Det smarte ved en halvhøj juniorseng er, at man kan udnytte pladsen under sengen på mange måder. Det smarte er, at der fås typer af disse halvhøje juniorsenge, hvor der simpelthen følger en smart indbygget kommode med. På den måde har du altså lige pludselig et sted, hvor alt børnetøjet kan være samlet på en gang. Og på den måde undgår du at skal finde plads til et skab på børneværelset. Man kan også få en halvhøj juniorseng, hvor der er en hel masse hylder under sengen. Så kan der nemt stå masser af kurve med legetøj i. På den måde slipper man for at have en reol på værelset, der tager pladsen.

Så alt i alt er det en rigtig god løsning med denne type seng, hvis man gerne vil have mere plads på børneværelset til at lege op fremfor til diverse møbler. Og børnene vil helt sikkert synes, at det er hyggeligt at skulle kravle op ad en lille stige for at komme i senge. Hæng et par søde plakater over sengen og sæt et par puder deroppe også, så er det som en hyggelig lille hule over jorden.

Find halvhøje juniorsenge her: http://www.traevarer.dk/Senge-i-hvidlakeret.55.aspx

Læs her hvad der er vigtigt når du vælger en seng

Share

Comments (2)

  1. […] Halvhøj juniorseng […]

  2. […] Halvhøj juniorseng – så har dit barn en god seng i mange år […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *