jan

23

Hay giver flere lag hjemmelighed i dit hjem

Posted by : Lærke Sørensen | On : 23. januar 2014

Gør dit hjem rigtigt flot, med Hay (foto cahetu.com)

Gør dit hjem rigtigt flot, med Hay (foto cahetu.com)

Mærket Hay er efterhånden kendt på alles læber. Hvis ikke man taler om det, kender man stadig til det. Hvis man ikke har det i sit hjem, har man mindst én gang overvejet, om det ikke snart skulle være. Hvis ikke stolen, så bare lysestagen eller viskestykkerne. Hay forbinder nemlig sikre, traditionelle designlinjer med en Hay-signatur, der er svær at definere men umulig at overse.

Når noget er fra Hay, er man ikke i tvivl. Alligevel passer Hay ind i et hvert hjem.

De traditionelle linjer snører sig sammen med din personlige stil og efterlader et stilrent udtrykt fyldt med særegen, hjemlig stemning. Det gælder, uanset om det er Hays grafiske sengetøj, der pryder dine dyner. Eller om det er skålene på spisebordet. Hvis sofabordet er fra Hay, passer det også til din sofa. Og alligevel er du stadig ikke i tvivl om, hvor det kom fra.

Hay er holdbart design til enhver tidsalder.

Hay til børn og voksne og dem midt i mellem

Hos Hay finder du alt fra de store møbler, familien samles om eller skoleopgaver skrives på til de små detaljer, der pryder børneværelsevæggen og køkkenvinduet. Hay hjælper dig med detaljerne i hjemmet, men lader det også være op til dig, hvordan ting skal sættes sammen.

Hay har legetøjet til børneværelset, skoletasken til skolebøgerne, reolerne til verdenslitteraturen, viskestykkerne til opvasken og dimsen, der får folk til at grine. De har gulvtæppet i filtkugler, der holder fødderne varme, og hos Hay finder du lænestolen, du falder hen i søndag eftermiddag.

Uanset hvad du mangler til dit hjem, så har Hay en løsning til dig. Det handler blot om at lade sig inspirere af tankemønstre fra din og Hays verden – og skal det være til køkkenet eller stuen?

Se et udvalg fra Hay hos Cahetu

Læs mere om produkter fra Hay:

Gem sengens rod med et smukt Hay sengetæppe

Sæt spræl på køkkenet med de flotte viskestykker fra Hay

Hjælpe til at holde varmen? Prøv en plaid fra HAY

Share

Comments (2)

  1. […] Hay giver flere lag hjemmelighed i dit hjem […]

  2. […] Hay giver flere lag hjemmelighed i dit hjem […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *