jan

31

Hold ejendommen ren med smudsmåtter

Posted by : Lærke Sørensen | On : 31. januar 2018

Når man snakker om indretning, handler det selvfølgelig mest om møbler og deres placering, samt væggens farver og deres placering. Man taler selvfølgelig også om alt andet, der har betydning for rummets generelle udtryk, men noget som man ofte glemmer vigtigheden af, når man snakker indretning, er renligheden. For man kan nemlig have den smukkeste indrettede ejendom, men hvis ikke denne er ren, så falder det fuldstændig til jorden. Der er ingen tvivl om, at hvis man ønsker at holde sin ejendom ren, så er det vigtigt, at man arbejder for det. Enten skal man have ansat nogen til at holde ejendommen ren eller også er man selv nødt til at komme ud med spand og kost, så rummet virkelig kan få lov til at leve op til sit potentiale. Dog er det selvfølgelig også muligt at indrette ejendommen, så den er nemmere at holde ren.

Gennem dette link: https://www.bbnnordic.dk/maatter-til-medium-trafik/ kan du finde smudsmåtter, der passer til, som man kalder medium trafik. Med medium trafik mener man omkring 500 passagerer per dag. Det virker altså til større virksomheder, hvor man enten har kunder, der kommer på en daglig basis eller en stor stab af ansatte, der går igennem indgangen, når de møder om morgenen og går om aftenen. Smudsmåtter er utrolig smarte, da de første og fremmest tager det værste smuds, når folk træder ind efter at have været udenfor. Derudover indikerer smudsmåtter også, at man ønsker at holde ejendommen ren, og derfor vil folk også tørre deres sko af inden de træder ind. Man kan måske have tendens til at droppe smudsmåtter, da de fylder utrolig meget i indgangen, og de desværre sjældent er pæne af udseende. Dog handler det endnu engang om, at de ikke holdes rene. For en af grundene til, at disse smudsmåtter ofte er så utrolig grimme, er, at de ofte er utrolig beskidte. Derfor kan man med fordel også forsøge at holde disse rene for at skabe et pænere rum.

Find smudsmåtter, der passer til din ejendom

Dog findes der faktisk også flere forskellige smudsmåtter. Dette gælder selvfølgelig størrelse, som er det første man skal tage stilling til inden man køber ejendommen en smudsmåtte. Her skal man altså tage stilling til, hvor mange der cirka går igennem indgangen per dag. Dog findes der derudover også smudsmåtter i forskellige farver og mønstre. Det kan for eksempel være tern eller zigzag. Derudover findes smudsmåtterne altså også i alle farver fra rød til grøn til blå. På den måde kan man altså få smudsmåtten til at passe bedre ind i den generelle indretning, og dermed ikke tiltrække så meget opmærksomhed.

Flere måde at holde indgangen ren

Dog er der også andre ting, der kan være behjælpelige, hvis man ønsker at holde indgangen ren. Der er nemlig ingen tvivl om, at indgangen er det sted, hvor der kræves mest for at holdes ren. Udover smudsmåtter, der tager en del af det snavs, som folk tager med ind, er det også vigtigt, at der er rig mulighed for opbevaring. Det er nemlig i indgangen, at man ønsker at ligge ting såsom overtøj og jakker, og der skal derfor være god mulighed for opbevaring ag disse ting, hvis det ikke skal ligne et rod. Se alle typer af måtter her: https://www.bbnnordic.dk/om-maatter/

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *