aug

20

Hovedpuder skal give god støtte til nakke og ryg

Posted by : Lærke Sørensen | On : 20. august 2013

Livet er for kort til dårlige hovedpuder (foto dunlopillo.dk)

Livet er for kort til dårlige hovedpuder (foto dunlopillo.dk)

Det er vigtigt, at du prioriterer din komfort i sengen højt. Det er om natten, at kroppen har brug for at restituere, mens du sover, så det er væsentligt, at du ejer sengeudstyr, som matcher dine fysiske behov og gør det behageligt for dig at ligge i sengen hele natten igennem. Her er dit valg af hovedpude meget vigtigt. Hovedpuden skal give dit hoved, din nakke og dine skuldre god støtte, også selvom du skifter liggestilling i løbet af natten. Der findes mange forskellige typer af hovedpuder, og du bør være bevidst om, at man tit får, hvad man betaler for, når det kommer til hovedpuder. Det er vigtigt, at du vælger en hovedpude, som kan holde formen og faconen i mange år fremover. Det kan være en god idé at investere i en hovedpude i god kvalitet, da den derved bare holder i længere tid.

Din hovedpude skal passe til dine præferencer og behov

Din natlige komfort har stor betydning for dit generelle velbefindende og dit helbred. Et voksent menneske har behov for omkring 8 timers søvn hver nat for at kunne fungere optimalt i en travl hverdag med mange udfordringer og gøremål. Hvis du ikke sover ordentligt om natten påvirkes både din koncentrationsevne og din evne til at lære nyt i negativ retning. Hovedpudens betydning for din natlige komfort bør absolut ikke undervurderes i denne sammenhæng. Nogle mennesker foretrækker at ligge lavt med hovedet, når de skal sove, mens andre bedre kan lide at ligge højere med hovedet og skal derfor have større og højere hovedpuder. De bedste hovedpudeproducenter tilbyder begge typer af hovedpuder.

Klik her og find et bredt udvalg af lækre hovedpuder

Share

Comment (1)

  1. […] En seng fylder også meget i rummet. Dunlopillo Basic er lavet i enkelt design, der passer ind i de fleste soveværelser. Sengen skal have den rette størrelse, så du kan risikere, at du må gå på kompromis med indretningen i dit soveværelse. Det er trods alt vigtigst at du ligger ordentligt og har nogle gode hovedpuder med god støtte. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *