mar

26

Juniorsenge er fundamentet for en smuk barndom

Posted by : Lærke Sørensen | On : 26. marts 2014

Sørg for dit barn får en god seng (foto traevarer.dk)

Sørg for dit barn får en god seng (foto traevarer.dk)

De første dage i ens liv og de første nætter i ens liv har stor betydning for resten af livet. Børn bør sove i gode senge, der er skabt til dem og derfor giver dem et trygt fundament for resten af tilværelsen. Skal børn kunne sove godt, er det også vigtigt, at de ligger trygt i senge, der er skabt til dem. Det skal være senge, der størrelsesmæssigt passer, og som også er lavet i materialer, der kan klare lidt hoppen og legen rundt. I hvert fald er det svært at forestille sig en lykkelig barndom uden en tryg søvn. Juniorsenge tilbyder en god nats søvn i en seng, der lader drømmen leve deres smukke liv.

Juniorsenge giver drømmene frit løb

Juniorsenge er skab til børn. Juniorsenge skaber den smukke nattesøvns mange realiteter i en størrelsesorden, der passer perfekt til en børnekrop. Børn har brug for senge, de kan forstå sig på. Senge der taler deres sprog. For eksempel gør det ikke noget hvis sengene er farverige. Farverige senge giver børnenes liv dynamik og spil. Inspirationen kommer om natten. Lysten og viljen til at drive livet videre kommer med søvnen. Hvis man siger godnat til sine børn i deres juniorsenge, ved man også, at de får sig en nats søvn, der fundamenterer en smuk og sund start på tilværelsen.

Forskellige slags

Der findes forskellige slags juniorsenge. Hævede juniorsenge der giver plads til leg og legetøj i et lille hulrum under køjen, hvor barnet ligger på om natten. En sådan seng er perfekt til et lille børneværelse, hvor hver en kvadratmeter betyder noget for den daglige sjov med legetøjet. Derfor kan juniorsenge af sådan en størrelse komme til at betyde meget for barnet, når det skal vokse op. Det kan ligefrem blive til noget, man ser tilbage på med nostalgi i sit voksenliv. Juniorsenge skal give drømmene betydning hele livet.

Se på juniorsenge hos traevarer

Læs mere om juniorsenge her:

Lad en smart juniorseng flytte ind i dit store barns værelse

Halvhøj juniorseng – så har dit barn en god seng i mange år

Share

Comments (2)

  1. […] Juniorsenge er fundamentet for en smuk barndom […]

  2. […] Juniorsenge er fundamentet for en smuk barndom […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *