jan

07

Lad en smart juniorseng flytte ind i dit store barns værelse

Posted by : Lærke Sørensen | On : 7. januar 2014

En juniorseng er en god seng til barnet der vokser (foto traevarer.dk)

En juniorseng er en god seng til barnet der vokser (foto traevarer.dk)

Vores børn når en størrelse, hvor de skal sove i en større seng, end de hidtil har gjort. En såkaldt juniorseng. Der er mere plads at brede sig på og en længde, der gør, at kroppen kan vokse videre, uden der bliver for trængt i sengen. Det er også en seng, der markerer en overgangsperiode. Dit barn er ikke længere en lille ubehjælpsom størrelse, men godt på vej til at blive et stort, selvstændigt individ. Derfor vil barnet helt sikkert være pærestolt, når han/hun får skiftet sin babyseng ud med en juniorseng. Det betyder nemlig, at man er stor.

Der er rigtig mange smarte modeller at vælge imellem, når det kommer til juniorsenge. Der er forskellige størrelser, former og farver – så I kan finde en seng, der falder akkurat i jeres barns smag. Det kunne fx være en prinsesseseng eller en bilseng. Det er også muligt at få juniorsenge med kant, hvis du som forælder er lidt nervøs for, at dit barn triller ud uden – nu har han/hun trods alt været vant til en tremmeseng hidtil. Vælg en juniorseng, hvor kanten med tiden kan fjernes, efterhånden som dit barn bliver større og ikke har brug for den sikring.

Mal juniorseng

Hvis du ikke rigtig er til senge, der skal ligne noget – fx fordi du ved, at dit barn mister interessen for prinsessesengen i takt med, at hun bliver ældre. Så undgå at skulle ud og købe nyt hele tiden ved at købe en juniorseng i træ, som I selv kan male. Det er et projekt, der er til at gå til – og dit barn vil elske at komme med i en farvehandler og udvælge yndlingsfarven.

Det smarte er endvidere, at hvis dit barn vokser fra skriggrøn eller pastellilla med alderen, er sengen let at give en ny omgang maling. På den måde kan sengen afspejle det sted, dit barn er i livet.

Halvhøj juniorseng

Share

Comments (3)

  1. […] Lad en smart juniorseng flytte ind i dit store barns værelse […]

  2. […] Lad en smart juniorseng flytte ind i dit store barns værelse […]

  3. […] Lad en smart juniorseng flytte ind i dit store barns værelse […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *