nov

07

Madras kan fylde meget i soveværelset

Posted by : Lærke Sørensen | On : 7. november 2015

Få styr på din søvn som det første (foto Dunlopillo.dk)

Få styr på din søvn som det første (foto Dunlopillo.dk)

Det er ofte vores madras der tager rigtig meget plads i forhold til de andre møbler vi har hjemme i vores hjem. Derfor er det nogle gange en faktor hvis vi bor to sammen og har problemer med plads. For selvom ens madras er guld værd, og vi gerne vil have en stor seng at sove i, så er det nogle gange en nødvendighed at kigge sig om efter en mindre seng, for at få plads til vores liv og til vores andre møbler, så vi føler vi har et hjem.

En madras fås i forskellige størrelser

Heldigvis er det sådan at madrasser kan fås i forskellige størrelser, og nogle butikskæder har bestemte madrasstørrelser, som ingen andre kæder har, hvilket kan føre til nogle problemer, hvis du kun har været på udkig efter en madras i en butik, og det netop er denne butikskæde der har en bestemt størrelse. Det gør nemlig at du fremover kun kan få tilbehøret til din madras fra denne kæde, hvilket giver dem en fordel, da de ikke er i konkurrence med nogle af de andre kæder og dermed kan det godt blive dyrt. Så kan det godt være sengen måske er billigere. Men det vil ikke hjælpe dig i sidste ende.

Se dig omkring, gør det til en blød udflugt

Derfor er det et godt råd at kigge i flere butikker og eventuelt tage et kig på forskellige webshops, da du i dag, også kan bestille madrasser via internettet, hvor du så vil få det leveret til døren, og med nogle ekstra penge, kan du sikkert også få flyttefolkene til at bringe det ind i dit hjem og sætte det ind i dit soveværelse. Så slipper du for hele besværet. Men det kræver selvfølgelig at man bruger lidt penge på det.

 

Du kan se et af de webshops som kan levere en madras til dig her.

 

Se også

Din seng er hellig i hverdagen

Designet af eksperter i en rigtig god nattesøvn

Share

Comments (2)

  1. […] Madras kan fylde meget i soveværelset […]

  2. […] Madras kan fylde meget i soveværelset […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *