dec

16

Madrasser i forskellige størrelser og typer

Posted by : Lærke Sørensen | On : 16. december 2013

Find den madras der passer netop til dig (foto ide.dk)

Find den madras der passer netop til dig (foto ide.dk)

Står du og mangler en ny seng? Har du bare savnet at ligge lækkert og rart? Mennesker har forskellige behov og præferencer, hvad angår senge. Derfor er det vigtigt at overveje, hvordan og hvorpå du sover bedst.

Der findes hårde og bløde madrasser. Madrasser med spring i, og madrasser der bare tager imod. Der findes også vandsenge, der også er meget lækre at ligge i.

Nogle foretrækker hårde madrasser, der plejer og gavner ryggen. En hård madras med spring kan være gavnlig for din kropsholdning på længere sigt, og hvis du i forvejen har en svag ryg, er det helt sikkert en god ide at overveje sådan en.

Har du en forkærlighed for bløde puder, tæpper og dyner? Så er en blød og krammende madras måske lidt mere dig?

Madrasser i forskellige størrelser

Afhængigt af hvor mange I er, og hvem I er, er det også en god ide at overveje, hvor stor sengen skal være? Er I en familie, der sover to sammen, men som ofte også får besøg af børnene om natten eller om morgenen er king size dobbeltseng en ideel løsning. Så er der ingen, der får en dårlig nats søvn grundet dårlig plads, og heller ingen, der kommer til at falde ud over om natten. Det er rart, især som familie at kunne ligge sammen uden at genere hinanden. Så får man også en bedre morgen sammen.

Sover man alene, har man bare brug for en enkeltmandsseng. Det kan være lækkert at ligge i en lidt større seng, så måske er det værd at overveje, om madrassen skæl være 1,5 mands-madras?

Ofte bliver venner for at overnatte, og så kan det jo være meget belejligt med lidt mere plads.

Der er helt sikkert madrasser til dig, hvad enten du sover alene eller får hele familieflokken på besøg om natten.

Find en madras

Share

Comment (1)

  1. […] hvordan kan du så komme til at købe madrasser, sengetøj og meget andet fra Mette Ditmer? Du kunne selvfølgelig kigge efter deres produkter, […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *