jun

18

Pift din udstilling op med god messebelysning

Posted by : Lærke Sørensen | On : 18. juni 2018

Har du designet et nyt møbel, eller skal du fremstille en nye samling malerier og kunstværker. Eller måske skal du vise en ny kollektion af tøj frem? Det kan også være, at det er noget helt fjerde, og du skal afsted på messe for at vise det frem til omverdenen, så den kan blive klogere på, hvad du arbejder med. Når du tager på messe, er det med den hensigt, at flest mulige interesserede skal komme og se, hvad du har at byde på. Her er det vigtigt, at folk får den bedst mulig oplevelse. Dette kræver, at belysningen er i orden, så dine ting kan få lov at udstråle deres egenskaber på den bedst mulig måde. Der er mange muligheder for at finde den helt rigtige messebelysning, der kan være alt lige fra fra LED-skinner, lysrammer og forskelligt tilbehør.

En jungle af messebelysning

På siden kan du finde mange forskellige former for messebelysning og udstyr til at sætte din messebelysning perfekt op. Der er en masse forskellige former for LED-belysning. Du kan finde messebelysning, der kan oplyse en montre med for eksempel smykker i, så de får deres helt rigtigt glans. Du kan også finde LED-skinner til at oplyse et tøjstativ eller forskellige LED-strips til at oplyse for eksempel et maleri. Messebelysningen kan findes i mange forskellige størrelser af skinner, rammer og strips. Du kan også finde netop det armatur, der passer bedst til din udstilling. Det kan for eksempel være, at du skal bruge lys til at oplyse en midlertidig montre eller noget mere permanent. LED-pærerne er en god investering til messebelysning, da de holder i lang tid og ikke blive ophedet.

Masser af brugbart tilbehør til messebelysning

På siden kan du udover at finde mange former for messebelysning også finde forskelligt tilbehør og udstyr til kontrol af lyset. Du kan for eksempel investere i forskellige lysdæmpere, der hurtigt og nemt kan monteres, så du kan skrue op og ned for lyset. Du kan også finde lyddæmpere, der kan forbindes til en app på din smartphone, så du kan styre lyset derfra. Lydkontrol er en god investering, så du kan finde det helt rigtige lysniveau for netop din udstilling.

Der er også forskelligt tilbehør, der er nødvendigt til din messebelysning. Du skal for eksempel bruge en transformer og tilslutningskabler, hvilket der også er rig mulighed for at finde. Der er mange forskellige produkter til messebelysning, så det er bare at gå på jagt. Hvis du er i tvivl om, hvilken messebelysning du helt præcist skal bruge, eller hvis du mangler inspiration til at finde en helt speciel messebelysning, så er der også massere af blogindlæg at finde på siden.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *