mar

06

Printerpapir til praktiske ting og i store stakke

Posted by : Lærke Sørensen | On : 6. marts 2014

Husk printerpapir (foto kontorting.dk)

Husk printerpapir (foto kontorting.dk)

Det er altid noget værre rod, hvis man står og skal til at printe noget fra sin computer ud i det virkelige liv, og så mangler der printerpapir. Printerpapir er noget, man gerne bare vil have i sit hjem, så man kan bruge det i printeren, til at tegne på, til at lave papirsflyvemaskiner.

Printerpapir findes i forskellige tykkelser og størrelser. Hvilke størrelser, du kan printe i, afhænger naturligvis af, hvor stor din printer er. Den typiske hjemmeprinter kan normalt håndtere A4-papir og mindre størrelser.

Der findes en lang række af forskellige former for printerpapir. Noget af det er som sagt i visse tykkelser. Det vil sige, det er printerpapir af en vis kvalitet. Tykke print holder længe og kan for eksempel bruges til at printe særlige billeder og tegninger, som du gerne vil have hængende. Hvis du samtidig har en god patron og en præcis printer, er det nærmest som at printe dine helt egne fremkaldelser.

Gør hjemmet endnu mere autentisk

Når du printer dit livs minder hjemmefra, har du muligheden for at skabe et mere autentisk øjeblik derhjemme. Der er noget helt særligt ved selv at fremstille de billeder, man holder mest af, i virkeligheden. Det er en særlig følelse, der ikke kan erstattes af en mand i en butik, der ellers ville fremkalde billederne på papir for dig.

Printerpapir har naturligvis forskellige priser, alt efter hvor tykt det er, og hvilken overflade det har. Noget printerpapir egner sig ting, der formentlig skal smides ud hurtigt efter og andet printerpapir er af finere slags, som du eksempelvis bruger på din væg med et billede printet på.

Der findes altså et væld af former for printerpapir. Det vigtigste, du kan gøre, når du køber printerpapir er at købe den rigtige kvalitet og så ikke mindst købe nok af printerpapiret – det er aldrig sjovt at mangle!

Se et udvalg af printerpapir hos kontorting

Share

Comment (1)

  1. […] Printerpapir til praktiske ting og i store stakke […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *