dec

27

Skab dit eget Paris med en lækker fransk altan

Posted by : Lærke Sørensen | On : 27. december 2013

En fransk altan er let at få, men utroligt hyggelig (foto minaltan.dk)

En fransk altan er let at få, men utroligt hyggelig (foto minaltan.dk)

Går vi ikke alle og drømmer os væk til Paris? Byen, der står for skønhed, romantik og ganske enkelt det at nyde livet. Det føles som om, tiden går langsommere i en by som Paris, og man har tid til at stoppe op på ethvert gadehjørne og snuse alle indtrykkene ind. En fantastisk sanseverden, som man godt kan savne i efterårskolde og vindblæste Danmark.

Så handler det om at skabe den samme stemning hjemme hos sig selv, og det gøres uden tvivl nemmest og mest ægte med en dejlig fransk altan. Den franske altan er kendetegnet ved, at den ikke stikker ud i luften. Den består kun af en altandør, der åbnes ud til en lille afskærmning. Men selvom den altså ikke skaber ekstra plads ud i luften, som en almindelig altan gør, så giver den en helt fantastisk dimension til det rum, hvor den sættes op. Og det er noget, der giver stemning.

Sid ved din franske altan og nyd et glas kølig hvidvin, selvfølgelig fransk. Eller inviter en ven eller kæresten op til en lækker anretning med ost, pølse og god rødvin. Den franske altan er praktisk i hverdagen, hvor du let og hurtigt kan lufte ud i huset eller lejligheden, og hvis du har børn, skal du ikke være bange for, at de kommer til skade. Den franske altan er sikker for alle. Find en fransk altan med højeste sikkerhed her

Den franske altan er en drøm, der kan gå i opfyldelse for alle

I modsætning til en konventionel altan, der kræver et større byggearbejde, kan den franske altan lettere monteres. Og så kan den endda sættes op langt flere steder end den almindelige. Hvis du har et vinduesparti med en smuk udsigt, kan det nemt udvides med en altandør, og det franske altangitter kan sættes op. Den franske altan er dermed let luksus til alle os, der ikke har kapaciteten til en stor altan. 1, 2, 3 og du har en lækker fransk altan, hvor du kan nyde solen.

Vil du vide mere om altaner, så prøv disse indlæg:

Altaner – Et ekstra rum til boligen

Altaner giver dig et udeliv midt i byen

 

Share

Comment (1)

  1. […] Skab dit eget Paris med en lækker fransk altan […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *