sep

05

Skab en fest og farver på væggen med Playtype

Posted by : Lærke Sørensen | On : 5. september 2013

Indret med typografisk farvefest (foto cahetu.com)

Indret med typografisk farvefest (foto cahetu.com)

Skab en fest og farver på væggen med Playtype 
Lige meget hvilket hjem du bor i, så passer hvide vægge ind. Med hvide vægge vil boligen virke større, meget lysere og imødekommende. Men nu er det på tide at bryde de hvide vægges mønster og sætte kulør på dit hjem. Ikke med billeder af en hest, der står og græsser på en grøn mark. Ikke med det sort-hvide billeder af arbejdere, der tager et hvil på en bro. Nej, med plakater i farve, der vil skabe et retro look og bryde mønstret – Playtype. Du kan nemt og enkelt skabe din egen stil, hvis det er det, du vil. Playtype kommer i mange forskellige varianter, og du bestemmer selv, hvilket udtryk, du gerne vil sende til andre.

Gør din egen stil signifikant

Det gode ved Playtype plakaterne er, at de kan hænge for sig selv og give både et retro look eller et moderne bryd i den sort-hvide villa. Playtype fås både i farve eller uden, men hvis du skal sætte kulør på væggene, så vil plakaterne i de gule og blå farver lige være noget for dig. 
Playtype plakaterne kan også sammensættes med andet vægpynt, så du nærmest får en hel kollage på din væg. Det kan eksempelvis være gamle billeder, træbogstaver i farve eller små hylder med nips på. Valgmulighederne er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænsen. Hvis du har brug for inspiration eller andet godt, så kan du altid lede på nettet og finde lige præcis det, du ønsker for din bolig. Det er nemt og enkelt at skabe sin egen stil med playtype.

Find de fede plakater fra playtype her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *