nov

25

Skab et renere miljø med et affaldsstativ

Posted by : Lærke Sørensen | On : 25. november 2014

Sørg for masser af plads til affald (foto kontorting.dk)

Sørg for masser af plads til affald (foto kontorting.dk)

Vi kender det alle sammen i højere eller lavere grad. At rod stiger os op til op over ørerne. Vi får sværere ved at overskue de vigtige ting, og jo længere tid der går, før vi rydder op, des sværere bliver det at tage sig sammen til det, men des større en opgave bliver det naturligvis også. Derfor gør man sig selv en bjørnetjeneste, hvis man bliver ved med at udsætte en oprydning – man går nemlig også og bliver irriteret på sig selv over det, mens det står på.

Rod er et vidt begreb, idet der ikke er noget facit for, hvad rod er. Nogen kan synes, at det roder, hvis bare der ligger en enkelt trøje på en stol, mens andre først synes det roder, når de ikke kan bane sig vej gennem rodet. Derfor er rod, ligesom alt andet ifølge det gamle talesprog, relativt. Man kan dog minimere chancerne for at opnå følelsen af, at der er rodet, hvis bare man ved, hvad man skal anskaffe sig. Et affaldsstativ er en rigtig god start, hvad enten det er i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Find det helt rigtige affaldsstativ

Et affaldsstativ kan være mange ting. Det kan være de klassiske, som man kender fra skolen, hvor der kan være en stor sort sæk i, og som kører på hjul, men det kan også blot være et lille stativ til at have siddende på væggen, ved siden af hvor man arbejder eller andet lignende. Fællesnævneren for alle affaldsstativer er dog, at de alle tjener samme formål – de hjælper os med at holde det rent, der hvor de er anbragt. Så længe vi holder det rent omkring os, kan vi også bedre holde styr på, hvad der sker i vores hoveder. Det er især vigtigt i arbejds- eller skolemæssige sammenhænge, da det er der vi skal have vores hjerner tømte for alt overflødigt.

Find dit næste affaldsstativ hos kontorting

Share

Comment (1)

  1. […] Skab et renere miljø med et affaldsstativ […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *