sep

13

Tempur senge giver stilet komfort og sindsro

Posted by : Lærke Sørensen | On : 13. september 2013

Tempur senge er altid tilpasset dine behov (foto sengespecialisten.dk)

Tempur senge er altid tilpasset dine behov (foto sengespecialisten.dk)

Tempur har været banebrydende og specialiseret sig i komfort. Fageksperter har udviklet komfortable senge med tilbehør i unikke materialer, for at du kan få det optimale ud af din søvn.

Kvalitet behøver dog ikke være grimt, og derfor er tempurs senge klassiske og passer perfekt ind i et moderne nordisk hjem. Sengene har en trykaflastende effekt, hvilket betyder, at du ikke vil gynge natten over, når du drømmer dig væk i dit soveværelse.

Sengens udseende betyder selvfølgelig noget, fordi vi efterhånden altid lader dør stå på klem til soveværelset og bruger forholdsvis meget tid der inde.

Tempur senge er en helstøbt fornøjelse

Den gode seng består ikke blot af en god madras, en flot sengegavl eller lækker elevation. Den gode seng er kun god for dig, fordi den er tilpasset dine specielle behov, og så er tilbehøret mindst ligeså vigtigt, som madrassen er det. Det er der mange, der har misforstået.

Tempur laver hovedpuder, der former sig efter din nakke og dit hoved. De er designet til at give maksimal støtte i rundingen mellem skulder og hoved, fordi du på den måde skåner rygraden mest muligt. Deres puder er ekstra gode for folk med skæv, slidt eller øm ryg, men alle vil have godt af at sove med disse.

Madrassen skal give maksimal støtte, og du bør derfor finde en madras, der passer til dine personlige præferencer, hvad angår hårdhed og størrelse. Få eventuelt fagfolk til at vurdere, om du har behov for komfortzoner – steder med ekstra støtte.

Tempur leverer desuden madrasser og puder i allergivenligt materiale, fordi støvmider ikke kan leve i det. Det er godt for dig og indeklimaet.

Læs mere om tempur senge her

Share

Comment (1)

  1. […] Tempur senge giver stilet komfort og sindsro […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *