feb

19

Topmadras giver dig en uovertruffen nattesøvn

Posted by : Lærke Sørensen | On : 19. februar 2014

En topmadras gør din tilværelse lettere (foto dunlopillo.dk)

En topmadras gør din tilværelse lettere (foto dunlopillo.dk)

Alle ved det. Hvordan man har sovet om natten afspejles stort set altid den følgende dag. Det er svært at undgå andet, da nattesøvn er livsnødvendigt og gør en forskel for, hvordan man har det. Både fysisk om mentalt.

For at få den bedst mulige nattesøvn skal man have en seng, der passer til ens fysiske behov. Senge er bygget op af forskellige lag, der tilsammen giver en billet direkte til drømmeland. Et af de vigtigste lag er topmadrassen. Topmadrasser kan gøre selv en simpel seng helt særlig.

Det kan topmadrassen fordi, den stimulerer din sengs form. Hvis du for eksempel har en seng, der er meget hård, kan du få en topmadras, der gør den lidt blødere. Så behøver du ikke skifte hele sengen ud. Og samtidig får du ikke en seng, der er for blød, fordi topmadrassen spiller sammen med den hårde seng og giver dig en perfekt blanding af madraslag.

Til alle slags senge

Der findes altså topmadrasser, der både kan gøre en seng hårdere, hvis det er tiltrængt og en seng blødere, hvis det er det, du har behov for.

Men derudover kan en topmadras også bruges til flere bredder og størrelser senge. Hvis du har to enkeltmandssenge, som er slået sammen til en dobbeltseng, er en topmadras løsningen, der sikrer, at sengene ikke glider fra hinanden. Samtidig giver topmadrassen et jævnt lag at ligge på, hvor du ikke bliver vækket af at falde ned i rillen mellem de to senge.

Topmadrasser findes både til enkeltsenge, halvandenmandssenge og dobbeltsenge. Og de findes til bløde og hårde madrasser. Der findes altså et bredt udvalg af topmadrasser og derfor også præcis den topmadras, som du har brug for. Det eneste du skal er at vælge den, der netop passer til dine behov.

Se udvalget og find din topmadras her

Se disse indlæg hvis du søger mere information om madrasser:

Forlæng levetiden på din madras med en Tempur topmadras

En god topmadras kan redde din nattesøvn

En tempur madras er nem at vedligeholde

Share

Comment (1)

  1. […] Topmadras giver dig en uovertruffen nattesøvn […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *