feb

27

Trappestige: Det kan du bruge den til

Posted by : Lærke Sørensen | On : 27. februar 2014

Hvis du ikke har en har du sikkert af og til manglet en trappestige (foto traevarer.dk)

Hvis du ikke har en har du sikkert af og til manglet en trappestige (foto traevarer.dk)

Der er nogle redskaber, som bare er guld værd at have i hjemmet. Nogle ting og sager, som vi simpelthen ikke kan undvære i vores travle dagligdag. Det er måske nogle af de ting, man som ung, når man flytter hjemmefra ikke lige tænker over er vigtige, fordi man altid har været vandt til, at tingene bare var hjemme hos ens forældre. Og det er nogle ting, som for nogle kan virke lidt fjollede at købe. Men ikke desto mindre er man nødt til det, for de kan som sagt bruges til alt det praktiske i hjemmet.

Trappestige, svupper og svaper

En ting, der er helt uundværligt på badeværelset, er en svaper. Sådan en fidus, som man kan tørre efter med på vægge og gulve, når man har været i bad. For hvis du ikke gør, ja så sidder vandet blot på vægge og gulv og danner kalk, der kan se vældigt grimt ud. Så en svaper skal bare ligge på badeværelset, og så kan du nemt lige fjerne vandet, når du har været i bad.

En svupper er også en vigtig genstand i ethvert hjem. Man kender helt sikkert til stoppede afløb i badeværelset eller køkkenet, og i første omgang ja så er en svupper altså redskabet, man skal bruge. Man sætter den blot over afløbet og svupper et par gange, og så kan det i mange tilfælde løsne proppen. Hvis ikke, ja så må man have skrappere midler i brug for afløbsrens.

Sidst men ikke mindst er en god trappestige altså også et vigtigt redskab. Den skal bruges, når man skal male, hente ting på de øverste hylder i køkkenet osv. Køb en der kan foldes sammen efter brug, så den let lige kan stå bag en køkkendør eller i entréen.


Klik her
for at se på en trappestige
Se på flere traevarer her:

Lad en smart juniorseng flytte ind i dit store barns værelse

Hold styr på din samling med en vin reol

En skammel kan bruges til mange ting

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *