jun

26

En skammel kan bruges til mange ting

Posted by : Lærke Sørensen | On : 26. juni 2013

Skamler skal der til (foto traevarer.dk)

Skamler skal der til (foto traevarer.dk)

Hvad end man bor i en større bolig, eller en mindre, så er det en god idé at investere i ting, der kan bruges til flere forskellige formål. Multifunktionalitet er noget, som gør boligen mere fleksibel. Desuden forhindrer det, at der hober sig en masse forskellige ting op, der kan næsten det samme. Tro det eller ej, faktisk kan noget så simpelt som en skammel komme til at udfylde mange forskellige roller i hjemmet. Det vil helt sikkert være værd at se nærmere på, hvordan man kan udnytte skamler i boligindretningen!

Man kan vel bedst beskrive en skammel som en forsimplet stol. En skammel har ofte tre ben, men de ses også med fire. De fylder for det meste ikke meget, og de er meget lette at flytte rundt på. De fleste skamler bliver lavet i træ, og kan købes i mange forskellige farver. En anden mulighed er at købe en skammel i råt træ, og så beholde den som den er eller måske male den i en farve, som passer til boligen.

En skammel kan dog ikke kun bruges til at sidde på. Der er mange boligejere, der gør brug af skamler i forbindelse med blomsterdekorationer. På en skammel kan man nemlig nemt sætte et fad, for eksempel et fad, og ovenpå lave en dekoration med forskellige potter. Man kan også blot sætte en større urtepotte på toppen af skamlen.

Der er kort sagt mange muligheder med en skammel. Selvfølgelig skal man være opmærksom på at købe et produkt i en ordentlig kvalitet. Man kan vælge at få lavet en skammel på bestilling, men man kan også bare finde en butik eller en webshop, der arbejder med forskellige trævarer. Der er mange muligheder for at finde den rette vare over internettet, så gør endelig brug af denne mulighed.

Find en praktisk skammel

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *