nov

23

Et længehus er en dansk klassiker

Posted by : Lærke Sørensen | On : 23. november 2015

Byg selv hus (foto: ltm.dk)

Byg selv hus (foto: ltm.dk)

Måske har du længe leget med tanken om at få bygget eget hus. Der er mange fordele ved at bygge et hus, blandt andet at du får mulighed for at have en masse indflydelse på det færdige resultat. På den måde er du sikret, at du ender med dit drømmehus! Det kan bare virke uoverskueligt at skulle tage stilling til en masse ting, hvis man ikke ligefrem har tidligere erfaring med tømrer- eller arkitektarbejde. Der er mange ting at overveje: alt lige fra placering på grunden til valg af tagmaterialer og isolering.

Nyt perspektiv

Man kan næsten få lyst til at give op, allerede før man er startet! Heldigvis kan du få hjælp og vejledning af professionelle bygningsvejledere såvel som arkitekter gennem hele processen. På den måde ender du ikke med halvhjertede og halvfærdige resultater eller dårligt håndværk. Samtidig har du stadig frie tøjler til at være med inde over hele processen, så du får et hjem, helt som du altid har drømt om! Hvis du er i tvivl om, hvilken hustype du skal give dig i kast med, kan du med fordel se nærmere på længehuse.

Et længehus er en klassiker i dansk parcelhusbyggeri

Et længehus er et klassisk valg, der med sin rektangulære form og sit arkitektoniske udtryk falder i de flestes smag. Den lange, smalle form på huset gør det nemt at placere på stort set alle grunde. Så selvom du har investeret i en smal eller lille grund, vil et længehus altid kunne passe ind. Byggestilen i et længehus passer ind i det fleste omgivelser. Hvis du så leger med detaljerne og slipper kreativiteten løs, kan du stadig skabe et unikt hjem, som afspejler din personlige stil til fulde. Derudover kan du supplere med en carport og en afskærmning, så du skaber det perfekte gårdhavemiljø i læ, som kan nydes langt ind i efteråret.

 

Klik her, og læs mere om længehuse

 

Læs også

Lavenergihuse: giv dit energiforbrug kamp til stregen

Giv dit hjem et ansigtsløft med altanafskærmning

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *